Ancora collection

Áncora és una col·lecció de vestits de festa inspirada en la felicitat, a els riures, a la natura, a la màgia dels moments feliços i inoblidables.

Creacions d’aire fresc, on destaquen els colors vius com el groc llimona, blau Klein, gris perla, vermell passió, verd andalús, verd maragda, porpra, corall i gerds. Vestits lleugers, amb caiguda i molt confortables. Teixits vaporosos com crepes, gases, tuls, satins o rasos tractats i confeccionats amb l’excel·lència que caracteritza la marca.

Gran varietat de propostes, des de vestits de còctel realitzats en mikado i seda salvatge amb volum, estampats o llisos; fins a vestits còctels en crep mat o brillantor, que adapten al cos i realitzen la figura de la dona.

Destaquen les plomes que donen un toc més especial a cada peça, les mànigues de plecs als punys o abullonades.

Als vestits llargs predominen els vestits en crep, asimètrics, amb volants o faldilles amb obertura. Altres opcions són els vestits llargs amb cos, realitzats a mikado o seda, cenyits a la cintura i amb plecs trobats on ressalta el vestit camisero llarg o curt. A més, molts dels vestits es poden complementar amb un cinturó folrat a la mateixa tela, o amb un cinturó metàl·lic.