Marca i univers noriega

Dissenyadora
d'Esther Noriega

Esther Noriega, la marca

Signatura personal establerta sobre el concepte d’atelier contemporani

Esther Noriega és una dissenyadora de vestits de festa, padrina, convidada i núvia. Sota la seva pròpia marca homònima vesteix, des de fa gairebé vint anys, els moments més especials de dones que gaudeixen de la moda i reconeixen la qualitat dels teixits i l’excel·lent acabat dels vestits fets a mida.

Els dissenys d’Esther Noriega destaquen per la seva elegant sofisticació i el seu tracte exquisit dels teixits nobles com la seda, l’encaix o el crepè combinats amb brodats, adorns tèxtils, vidres cosits a mà i impecables talls amb làser. Els estampats exclusius i la depurada tècnica de patronatge moulage fan de cada creació un vestit únic. Tot això ha convertit la firma Esther Noriega en una assídua dels editorials i mitjans de moda més prestigiosos a nivell nacional i internacional, essent un referent a la moda nupcial. L’esforç, el compromís, la dedicació i la creativitat són els quatre pilars sobre els quals la Dissenyadora ha sustentant la trajectòria, gràcies als quals ha obtingut el reconeixement i el respecte del sector.

Les presentacions de les seves col·leccions a passarel·les com ATELIER COUTURE, MERCEDES-BENZ FASHION WEEK MADRID han deixat en evidència la dedicació que hi ha darrere de cadascuna de les peces de festa i alta costura. Les seves col·leccions de núvia a passarel·les com BRIDAL BARCELONA FASHION WEEK han obert fronteres per a Esther Noriega, portant a la marca a mercats internacionals.

Esther Noriega compta amb un gran equip humà i professional, que l’acompanya en el compromís de crear el vestit perfecte per a cada clienta. Cada vestit és un projecte únic la creació del qual requereix diversos processos i etapes. Des de la fase inicial, purament creativa, fins als darrers retocs i detalls. Tota la feina és realitzada amb meticulosa cura i exigència per aconseguir que cada dona que porti un Esther Noriega se senti i estigui divina.

La bona feina de la marca ha arribat, també a la moda street style. Una nova línia, Ready to Wear, pensada per vestir amb vestits i dessuadores d’estampats exclusius la quotidianitat d’una dona que necessita sentir-se còmoda sense renunciar a la feminitat.

La Dissenyadora : Esther Noriega

Esther Noriega és el nom d’una dona valenta. Esther Noriega és una dissenyadora de vestits de festa. Esther Noriega és una empresària
empoderada.

Esther Noriega és una marca que entén i empatitza amb la necessitat antropològica de sentir-se bella. Esther Noriega és el vestit de festa perfecte per a un dia inoblidable.

Univers
Noriega

Desfilades

Atelier Couture

Barcelona Bridal Fashion Week

Mercedez-Benz Fashion Week Madrid

Socials + Premsa