Col·leccions d'Esther Noriega

Esther Noriega crea col·leccions intemporals de vestits de festa, padrina i convidades. Les seves clientes destaquen per ser dones amb un sentit estètic marcat orientat a l’elegància, sense renunciar a la sofisticació dels elements imprescindibles d’un vestit d’etiqueta.

Les col·leccions d’Esther Noriega surten al mercat en unitats limitades per mantenir l’elevat estàndard de qualitat i la exclusivitat dels seus dissenys, sota el concepte de moda sostenible o “slow fashion”. Els vestits de la firma estan realitzats amb materials de qualitat per mans de cosidores locals, cosa que garanteix que cada peça sigui un fons d’armari de festa que passarà de mares a filles. Al taller d’Esther Noriega hi conviuen el treball artesanal amb les últimes tecnologies en el tractament dels teixits.

Els estampats exclusius són un altre d’elements identificatius de la signatura, estant presents a totes les col·leccions.

Una dona meravellosa. Un moment inoblidable. Una foto increïble. Un vestit de l’Esther Noriega.

Col·leccions de festa

Vestits llargs, curts o midi i micos pensats per a tota ocasió especial, ja sigui assistir a un casament com a padrina o convidada, una festa o còctel. Independentment de l’hora del dia o el lloc de celebració, a les col·leccions de festa d’Esther Noriega hi ha un vestit perfecte per a cada moment.

Mirar-se al mirall abans de sortir cap a l’esdeveniment i sentir que ets divina, això és portar un vestit de festa d’Esther Noriega.

Col·leccions de vestits de núvies

Els vestits de núvia d’Esther Noriega són dissenys a mida realitzats per a les núvies que volen lluir un disseny únic i personalitzat el dia del seu casament . Cada vestit és específicament confeccionat per a cada núvia, tenint en compte els seus gustos, estil i mides.

Cada detall, des de l’elecció de la tela fins als adorns i el disseny general, es realitza amb cura per complir amb els desitjos i la visió de la clienta. Això permet que la núvia expressi la seva personalitat i se senti única al seu gran dia.

Triar un vestit de núvia d’Esther Noriega, és iniciar un emocionant procés de creació i col·laboració amb la firma per aconseguir el gran vestit somiat. Cada prova de vestit es converteix en un moment de màgia i llàgrimes de felicitat, en comprovar com es va convertint en realitat un vestit que fins aquell moment només havia estat un somni.

El moment més especial arriba quan la núvia es mira al mirall abans de sortir camí a dir el “sí vull” i veu reflectida la seva essència i el seu estil a cada puntada i detall del vestit. Un vestit únic fet a mida només per a ella.

Atelier

El atelier d’Esther Noriega ofereix una experiència excepcional de vestits de festa fets a mida. Cada creació és un testimoni de compromís amb l’elegància, la qualitat i l’artesania impecable de la dissenyadora.

L’equip de l’atelier d’Esther Noriega està altament qualificat i treballa en estreta col·laboració amb cada clienta per a crear un vestit de festa que reflecteixi el seu estil personal i realci la seva feminitat. Des de la selecció de teles exquisides fins a la confecció dels detalls més minuciosos, cada pas es porta a terme amb cura i precisió.

Escollirun disseny de festa fet a mida del atelier d’Esther Noriega, significa tenir la llibertat de personalitzar cada aspecte del vestit, comptant amb el < strong>assessorament personalitzat de la dissenyadora i el vostre equip. D’aquesta manera, cada vestit s’ajusta perfectament a les mides i gustos de cada dona. Cada costura, cada plec, cada detall es fan gairebé de manera escultòrica per realçar la feminitat de la figura de la clienta.

Assistir a un esdeveniment amb un vestit fet a mida per Esther Noriega és fer d’un somni una realitat inoblidable.