ETÈREA COL·LECCIÓ

Etèrea és una col·lecció de vestits de festa que fuig de definicions, com ho fa la moda en si mateixa, que navega entre diferents tendències sense aferrar-se a una sola. Atemporal, sota el segell de disseny d’autor i buscant acompanyar diferents tipus de dona. Etèrea es converteix en una aposta per una moda que més que etiquetar, allibera.

Volants, volums, grans llaços, mànigues inflades i vestits vaporosos estampats a < strong>motius florals conviuen amb cintures marcades, patrons definits que perfilen la silueta de la dona i escots en V, alguns dels segells que conformen la identitat de la signatura.

Tonalitats blanques i estampades amb motius florals evolucionen cap a colors neó com el groc fluor, el verd intens o el fúcsia, que contrasten amb blaus pàl·lids en teixits que van des del crep fins a els mikados brillants, muselines i tafetes, tots ells en versions llises i també estampades.

En aquesta col·lecció acompanyen les creacions de la dissenyadora les joies d’autor de “Sagú Joyas”, que expliquen històries a través dels seus jocs amb la llum, i que conviuen amb els tocats d’Ana Sant, dissenys artesanals de segell “Made in Spain” en què la producció local i la creativitat donen com a resultat peces úniques. La firma TheTouch posa el segell sobre les capes i estoles que llueixen les models, en peces contemporànies i sofisticades. Guants dissenyats per The Brightest Eyes i calçat de C’MOI.