LA MARCA

Esther Noriega és un nom espanyol associat a l’alta costura, a vestits de núvia de somni, a celebritats, a un univers únic i irrepetible que ja s’ha guanyat el respecte i l’atenció de propis i estranys.

El que alguna vegada va ser un somni per a la dissenyadora, l’any 2005 va fer els seus primers passos per a convertir-se en una realitat. Va tenir
els seus inicis a Valladolid, la ciutat on actualment encara es realitzen moltes de les peces a mida sol·licitades per les clientes.

L’esforç, el compromís, la dedicació i la creativitat són valors que acompanyen a la marca des dels seus inicis, la qual cosa ha fet que guanyar-se un lloc en el món de la moda sigui una cosa merescuda per mèrit propi.

Les presentacions de les seves col·leccions en setmanes de la moda Madrilenyes han deixat en evidència la dedicació que hi ha darrere de cadascuna de les peces de festa i alta costura. Les seves col·leccions de núvia en passarel·les com Valmont Barcelona Bridal Fashion Week han obert fronteres per a Esther Noriega Bridal Coture, permetent a la marca poder portar les seves col·leccions al mercat asiàtic.

Esther Noriega acompanyada d’un gran equip, té el compromís envers cadascuna de les seves clientes, posant especial atenció a cadascun dels detalls, al procés creatiu de cada vestit, passant des de l’elecció del tèxtil fins als últims retocs, aconseguint així la peça perfecta per a cadascuna d’elles.

Adaptant-se i reinventant-se a través del temps sense deixar de costat la seva essència, la marca a més d’especialitzar-se en l’alta costura, en vestits de festa i núvia a mesura, també compta amb una línia ready to wear, dirigida a la dona moderna i empoderada que vol sentir-se còmoda i estilosa.

Un nom, una marca que ha sabut conquistar no sols el seu país sinó que avui traspassa fronteres per a conquistar mercats estrangers amb empremta i estil.

La Dissenyadora darrere de la marca

Nascuda a Àvila, va passar la seva infància a La Costa Brava, Girona, i la seva adolescència a Valladolid. Des depetita la seva imaginació i capacitat creativa la varen portar a tenir una clara vocació pel disseny i la moda. Esther Noriega comença els seus estudis en aquest àmbit a Valladolid, traslladant-se posteriorment a Madrid i
Barcelona, on completa la seva formació en disseny i patronatge.

La seva manera d’entendre la moda com la unió de disseny i qualitat, la porta a ingressar en el taller de Petro Valverde, descobrint i posant en pràctica les qualitats de l’alta costura i col·laborant en l’organització de les desfilades de núvia més prestigioses. Durant els anys posteriors va continuar la seva formació pràctica treballant
en signatures internacionals com Pronovias o Amaya Arzuaga.

sanger